Als uw witgoed echt goed moet zijn

Neem contact met ons op

Als uw witgoed echt goed moet zijn

Neem contact met ons op

Als uw witgoed echt goed moet zijn

Neem contact met ons op

Diensten en service van Electrospecialist Lammers

Welk witgoedapparaat past bij uw wensen en behoeften? We helpen u graag bij het beantwoorden van deze vraag. We assisteren u bij de keuze voor de juiste witgoedproducten en inbouwapparatuur. Daarnaast zorgen we er ook voor dat uw huishoudelijke oplossing in uw woning wordt geïnstalleerd.

Bekijk onze witgoedproducten

Witgoedleverancier van de volgende merken

Electrospecialist Lammers verkoopt witgoedproducten en inbouwapparatuur van onder meer de volgende leveranciers:

  • Siemens
  • Miele
  • Liebherr
  • AEG
  • NOVY iTHO
  • Beko
Logo's partners

Uw bestelling

‘Het advies was top! En nu?’

Als u dankzij ons productadvies tot een keuze bent gekomen, kunt u uw apparatuur direct meenemen. Is het product niet op voorraad? Dan plaatsen wij direct een order bij de leverancier. Wij zijn officiële dealer van de bovenstaande merken en kunnen er daarom voor zorgen dat uw product binnen korte tijd geleverd wordt.

De aflevering

‘Moet ik mijn product zelf ophalen?’

Nee, dat hoeft niet. We kunnen uw product ook thuis laten bezorgen. Al vinden we het natuurlijk altijd gezellig als u in onze winkel langskomt. Wij verzorgen zelf de installatie en zullen ook de technische details van ieder apparaat met u bespreken. Heeft u daarna nog vragen of behoefte aan uitleg over het gebruik van uw product? Aarzel niet om ons te bellen.

Service

Als u uw witgoed bij Electrospecialist Lammers koopt, bent u ervan verzekerd dat u niet snel weer in de winkel staat vanwege een defect apparaat. Mocht het apparaat toch niet naar behoren functioneren, om wat voor reden dan ook, dan zorgen we ervoor dat u in no time weer gebruik kunt maken van uw witgoed of huishoudelijke apparatuur.

Garantie

Wij leveren producten met een lange levensduur. Op al onze witgoedproducten zit een fabrieksgarantie van twee jaar. Mocht uw apparatuur kapotgaan, dan kunt u rekenen op een korte reparatietijd. Als gecertificeerd dealer van Siemens, Miele, Liebherr, AEG, Beko en NOVY iTHO helpen we u altijd om de reparatietijd zo minimaal mogelijk te houden. Wilt u er zeker van zijn dat u geen hoge kosten heeft als uw witgoedproduct kapot gaat? Verzeker het toestel voor een klein bedrag en uw apparaat is voor tien jaar verzekerd op materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten.

Contact met de witgoedspecialist

Contact